De keuken van Santpoort

Welkom bij De Keuken van Santpoort, Koken, spelen met ingrediënten, dingen uitproberen, op zoek naar vernieuwing, smaak ontwikkelen, mensen verwennen ligt bij mij aan de grondslag van de passie voor eten in de breedste zin van het woord. Het liefst werk ik in mijn eigen keuken. Hier heb ik alles om mooie en lekkere gerechten op tafel te krijgen. Mijn keuken is het centrale punt van ons huis. Met het gezin en/of met vrienden om de tafel in de grote open keuken is puur genieten. 

In mijn keuken wordt ook alle voorbereiding gedaan voor de catering die ik in 2015 ben gestart. Al het lekkers voor een gezellige bbq, een housewarming, een buffet voor een verjaardag alles is bespreekbaar en maatwerk.

Omdat ik regelmatig de vraag krijg naar een recept. Een vraag over een ingrediënt of bereidingswijze en ik het leuk vind het te delen ben ik tot deze site gekomen.

Op de site staan eigen recepten, recepten uit boeken of tijdschriften met mijn eigen twist, plus de recepten die ik van anderen gekregen heb. Een verzameling van vele jaren.

Kook op gevoel, stop er je eigen snufje, handje, scheutje of schepje in daarmee wordt de maaltijd nog persoonlijker.

Alle recepten zijn prima door iedereen te bereiden. Lijkt het je lastig, neem er dan gewoon wat meer tijd voor.

75% zit altijd in je voorbereiding. Alles klaarzetten, snijden en de juiste werkvolgorde aanhouden. Hoe laat wil ik aan tafel kunnen? Wanneer moet wat opgezet worden? Soms help een lijstje waarop je jouw werkvolgorde opschrijft zodat je geen dingen kan vergeten.

Het is voor mij puur passie en liefde.

Heb jij een leuk / uniek recept waarbij het water je al in de mond loopt. Geef het aan me door en het zou zo maar op de site kunnen verschijnen.

Geniet van het koken en stop in alle gerechten een beetje liefde, dat komt de smaak zeker ten goede. Heb je een vraag over een van de recepten, kom je ergens niet uit. 

Stel je vraag via het contactformulier en ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Lucas