Dit een heerlijke toevoeging aan een grand dessert en past erg goed bij de appels uit de oven.

Jambaelja
In Spanje is er de paella, in Louisiana hebben ze de jambalaya en in Portugal de cataplana. Als je net zoal ik af en toe de
Dit een heerlijke toevoeging aan een grand dessert en past erg goed bij de appels uit de oven.
Schaaf de chocoladereep in schilfers of krullen. Houd deze apart.
Roer de slagroom, oploskoffie, cacaopoeder, cognac en de suiker goed door elkaar.
Klop tot een stevige massa. Doe de room in een spuitzak en bewaar in de koelkast tot gebruik.
Spuit mooie rozetten bij het nagerecht of grand dessert.
In Spanje is er de paella, in Louisiana hebben ze de jambalaya en in Portugal de cataplana. Als je net zoal ik af en toe de
Gebakken rijst is prima te maken van overgebleven witte rijst. Zelf vries ik de overgebleven rijst in en spar het zo op totdat ik voldoende
Voor dit recept gebruik ik cognacmosterd. Als je deze niet kan vinden neem je vier eetlepes Franse mosterd waar je twee eetlepels cognac doorheen roert.