Short ribs van hert
Als je nog nooit eerder van short ribs hebt gehoord dan mis je een van de heerlijkste dingen in het leven! Short ribs moeten zo
Snij uit het witte deel van de prei een stuk van 10 cm. snij in de lengte zo dun als grassprietjes. Zet een steelpan op het vuur met een dun laagje zonnebloemolie. Als de olie heet is frituur dan de prei tot deze krokant is. Laat hem net bruin worden. Leg de prei op keuken papier om uit te lekken.
klop de slagroom lobbig en zet apart. Snipper wat bieslook en hou apart.
Snipper het sjalotje en snij de paddenstoelen in stukjes. Bak de paddenstoelen en het sjalotje in een beetje olijfolie op heet vuur voor 1 minuut. Giet de rosé erbij en laat tot de helft inkoken. Voeg de fond toe en laat weer voor de helft inkoken.
Grill de coquilles ondertussen in een hete droge koekenpan aan beide zijde ongeveer 20 seconden.
Schep op vier borden de paddenstoelen aan een kant. Leg hier de coquilles tegenaan en leg aan de andere kant wat zeewiersalade.
Doe de slagroom bij de fond en klop schuimig met een garde of staafmixer. schep dit over de coquilles, leg wat gefrituurde prei erop en strooi er de bieslook over. Maak af met een snuf zout en wat peper uit de molen.
Als je nog nooit eerder van short ribs hebt gehoord dan mis je een van de heerlijkste dingen in het leven! Short ribs moeten zo
Een kip van het spit met zijn knapperige vel doet het altijd goed. Je moet natuurlijk wel een bbq of oven hebben met een draaispit.