
Crème van geitenkaas
Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades. Je kan er eindeloos
Snij de courgette in plakken, blancheer deze twee minuten in kokend water met wat zout. Spoel goed af met koud water en laat uitlekken.
Strip de rozemarijn en snij heel fijn. Doe de courgette in een kom met de rozemarijn, een snuf komijn, peper en zout en knijp er de knoflook boven uit. Prak dit allemaal goed door elkaar zodat er een zachte emulsie ontstaat.
Schaaf van de parmezaan wat dunne chips voor de garnering. Snij de rest fijn en doe dit met de slagroom in een pannetje. Verwarm tot de parmezaan is opgelost.
Neem vier borrelglazen. Vul het glas voor 2/3 met de courgette. Schep er de warme parmezaanroom op en maal een snuf peper erover. Garneer met het parmezaan schaafsel.

Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades. Je kan er eindeloos

Dit is een lekkere licht maaltijd voor de warme dagen. Als je ipv de kip gekruide tofu gebruikt is het een heerlijk vegetarisch gerecht.

Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.