
Knoflookbroodje
We hebben allemaal wel eens een stuk stokbrood over. Dat overgebleven stokbrood leent zich prima voor een knoflookbroodje. Knoflookbrood is lekker bij soep of bij
Verwarm de grill. Snij de aubergine in dunne plakken en leg op met aluminumfolie bekleek rooster. Bestrijk de aubergine met olijfolie en grill ze 15 a 20 minuten. Keer halverwege de tijd en bestrijk die zijde ook met olijfolie.
Verwarm de oven op 200 graden. Snij de tomaat in plakken en haal de zaadlijsten uit de paprika en snij in parten.
Leg de plakken aubergine, tomaat en paprika dakpansgewijs in een ovenschaal. Bestrooi met peper en zout. Snij de mozzarella in plakken. Rasp de parmezaan over de groenten en leg de plakken mozzarella op de kaasrasp.
Zet de schaal voor 20 minuten in de oven.
We hebben allemaal wel eens een stuk stokbrood over. Dat overgebleven stokbrood leent zich prima voor een knoflookbroodje. Knoflookbrood is lekker bij soep of bij
Je start zo’n vier a vijf uur van te voren om de kip te marineren. Je moet voor dit gerecht dus wel wat uurtjes van
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer