Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige
regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre in Lavernge.
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige
regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre in Lavernge.
Voor 4 personen
Voorbereiding
Aardbeien wassen en van kroontje ontdoen. In kommetje 1 aardbei fijnprakken. Olie, azijn en honing erdoor roeren. Sausje op smaak brengen met zout en peper. Andere aardbei in 4 mooie plakjes snijden. 4 Blaadjes friseesla uit hart van de krop wassen en laten uitlekken.
Bereidingswijze
Blaadjes frisee bestrijken met aardbeiensausje. Op elke lepel een blaadje frisee leggen. Plakjes eendeborstfilet oprollen en schuin over frisee leggen. Garneren met plakje aardbei.

Truffeljus kan je in een speciaalzaak kopen in blikjes. Je kan het ook maken door aan een goede jus (bijvoorbeeld van biefstuk) truffelolie en wat

In Spanje is er de paella, in Louisiana hebben ze de jambalaya en in Portugal de cataplana. Als je net zoal ik af en toe de

Er is roti en er is roti. Roti is een heerlijk gerecht waar je eigenlijk gewoon de tijd voor met nemen om alle smaken te