Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige
regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre in Lavernge.
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige
regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre in Lavernge.
Voor 4 personen
Voorbereiding
Aardbeien wassen en van kroontje ontdoen. In kommetje 1 aardbei fijnprakken. Olie, azijn en honing erdoor roeren. Sausje op smaak brengen met zout en peper. Andere aardbei in 4 mooie plakjes snijden. 4 Blaadjes friseesla uit hart van de krop wassen en laten uitlekken.
Bereidingswijze
Blaadjes frisee bestrijken met aardbeiensausje. Op elke lepel een blaadje frisee leggen. Plakjes eendeborstfilet oprollen en schuin over frisee leggen. Garneren met plakje aardbei.
Een moeilijke naam, voor een eenvoudig gerecht. Le Pot-au-feu is niet meer en niet minder dan een Franse stoofpot van groenten en vlees. Vaak van
Een super snelle lekkere soep die ook vegetarisch bereid kan worden als je de bouillon vervangt voor een groenten bouillon.
De lams voorbout wordt meestal in plakken gebruikt of ontbeend om er een rollade van te maken. Het is een prachtig stukje om in zijn