Courgette paprikasoep
Een snel soepje maar wel erg smakelijk.
Verwarm de oven op 180 graden. Snijd een kapje van de tomaat en hol hem uit. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
Doe de geitenkaas in een kom, knijp de knoflook hierboven uit. Voeg de bosui, italiaanse kruiden toe en draai er wat zwarte peper over.
Meng dit goed door elkaar. Vul de tomaten met het kaasmengsel en leg het deksel er weer op. Om lekken tegen te gaan kan je om de onderkant met een reepje folie draaien.
Zet de tomaten in een ovenschaaltje en gaar ze in ongeveer 30 minuten.
Een snel soepje maar wel erg smakelijk.
Appeltaart bakken en eten we bijna allemaal. Neem eens stoofperen ipv appels en je krijgt een heerlijke taart met de mooie smaak van de herfst.
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie