Gevulde tomaat met geitenkaas uit de oven

Benodigdheden

Ingrediënten

  • bosui- 3 stuks
  • tomaat- 4 stuks
  • zachte geitenkaas met honing- 125 gram
  • knoflook- 1 teentje
  • italiaanse kruiden- 1 tl
  • zwarte peper- uit de molen

Instructies

Verwarm de oven op 180 graden. Snijd een kapje van de tomaat en hol hem uit. Snijd de bosui in dunne ringetjes.

Doe de geitenkaas in een kom, knijp de knoflook hierboven uit. Voeg de bosui, italiaanse kruiden toe en draai er wat zwarte peper over.

Meng dit goed door elkaar. Vul de tomaten met het kaasmengsel en leg het deksel er weer op. Om lekken tegen te gaan kan je om de onderkant met een reepje folie draaien.

Zet de tomaten in een ovenschaaltje en gaar ze in ongeveer 30 minuten.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print