Een lekker frisse komkommersalade die het eigenlijk overal goed bij doet maar vooral bij vis is hij super.

Hachee
Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker
Een lekker frisse komkommersalade die het eigenlijk overal goed bij doet maar vooral bij vis is hij super.
Rasp de komkommer en laat goed uitlekken in een zeef. druk licht aan zodat het meeste vocht eruit is. Snij de tomaten in reepjes. Het vocht gebruiken we niet.
Snij de peterselie fijn.
Mix de Griekse yoghurt met de mayonaise, citroensap en de peterselie en maal er wat zwarte peper over.
Mix nu alles door elkaar.
Je kan dit in de koelkast makkelijk een dag bewaren.
Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker
Een moeilijke naam, voor een eenvoudig gerecht. Le Pot-au-feu is niet meer en niet minder dan een Franse stoofpot van groenten en vlees. Vaak van
Ajvar is een hemels goedje uit het voormalige Joegoslavië! Je kan het haast overal voor gebruiken: op brood (bijv. kaastosti!), in de soep, als toevoeging