![](https://dekeukenvansantpoort.nl/wp-content/uploads/2020/04/paella-300x225.jpg)
Paella
Ieder heeft zo zijn eigen recept van paella. Ik hou van de combinatie vlees en vis waardoor er een goed gevulde pan met een volle
Pel de knoflook en kneus de tenen. Pers de citroenen uit. Bestrooi de konijnenboutjes ruim met peper en zout. Bind de kruiden samen met een stukje keukentouw.
Verwarm de oven tot 80 graden.
Zet een grote pan op het vuur met de boter. Op half vuur de konijnenboutjes aanbraden tot ze mooi bruin van kleur zijn.
Voeg de knoflook, citroensap, kippenbouillon en het bosje kruiden toe.
Zet de pan met de deksel erop in de oven. Laat de konijnenboutjes in 2 tot 3 uur langzaam garen.
Ieder heeft zo zijn eigen recept van paella. Ik hou van de combinatie vlees en vis waardoor er een goed gevulde pan met een volle
Een eenvoudige maar zeer smakelijke salade met een aziatisch tintje.