Short ribs van hert
Als je nog nooit eerder van short ribs hebt gehoord dan mis je een van de heerlijkste dingen in het leven! Short ribs moeten zo
Pel de knoflook en kneus de tenen. Pers de citroenen uit. Bestrooi de konijnenboutjes ruim met peper en zout. Bind de kruiden samen met een stukje keukentouw.
Verwarm de oven tot 80 graden.
Zet een grote pan op het vuur met de boter. Op half vuur de konijnenboutjes aanbraden tot ze mooi bruin van kleur zijn.
Voeg de knoflook, citroensap, kippenbouillon en het bosje kruiden toe.
Zet de pan met de deksel erop in de oven. Laat de konijnenboutjes in 2 tot 3 uur langzaam garen.
Als je nog nooit eerder van short ribs hebt gehoord dan mis je een van de heerlijkste dingen in het leven! Short ribs moeten zo
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende lekkere slasoorten. Hier kan je eigenlijk eindeloos mee combineren want iedere soort heeft toch zijn eigen smaak. Ik heb