Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix te gebruiken.
Lekker in een broodje, over geroosterde aardappelen of in een tortilla.
Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix te gebruiken.
Lekker in een broodje, over geroosterde aardappelen of in een tortilla.
Verwarm de oven op 160 graden. Meng de bouillon, met de gezeefde tomaten de gerookte paprikapoeder en een flinke snuf peper en zout.
Leg de kipfilet in een ovenschaal en schenk de saus erbij. Dek af met aluminiumfolie en laat een uurtje garen in de oven.
Haal de schaal uit de oven en trek met twee vorken de filets uit elkaar.
Deze soep heb ik voor het eerst gegeten in Olhos de Agua waar de altijd vriendelijke Portugezen mij gaar het recept gaven van hun favoriete
Verse korma geeft een heerlijke rijke, kruidige smaak. De Griekse yoghurt (bij voorkeur van schapenmelk) geeft er een vol en romig karakter aan. De korma
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als