Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt.
Als je peren klaar zijn kan je het kookvocht inkoken tot een siroop die weer lekker is over ijs.
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt.
Als je peren klaar zijn kan je het kookvocht inkoken tot een siroop die weer lekker is over ijs.
Schil de peren, halveer ze en snij het klokhuis eruit. Was de peren doe ze in een ruime pan met de port, grenadine een snuf kaneel en het sap van een halve citroen. Als je van zoet houd doe je er 3 el suiker bij. Voeg 0,5 l water toe en breng aan de kook met de deksel op de pan. Draai het vuur laag en laat de peren 90 minuten stoven. Laat ze afkoelen in het kookvocht.
Er is biefstuk en biefstuk. Zelf kies ik meestal voor haasbiefstuk en dan aan een stuk en vooral niet geprikt, geslagen of op een andere