
Pasta knoflook met biefstuk
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer
Zet de braadpan op het vuur en laat de boter smelten. Bestrooi de sucadelapjes met peper en zout. Zet het vuur hoog en als het schuim van de boter wegtrekt en je ziet de boter licht bruin worden leg je de sucade in de pan. Braad de sucade aan beide zijde 2 minuten aan tot ze mooi bruin zijn.
Voeg de port, bruine suiker en de laurier toe. Het vlees moet niet boven de port uitkomen. Vul anders aan met wat water.
Breng de pan aan de kook en zet hem dan op een zo laag mogelijk vuur. Stoof de sucade in ongeveer 4 tot 5 uur mals en zacht.

Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer

Dit is een frisse maaltijdsalade voor twee personen.

Gamba´s van de gril zijn altijd lekker. Wij eten ze het liefst met een lekker boeren brood, wat crème van geienkaas en een frisse salade.