
Gekruide zeebaars uit de oven
Je kan dit gerecht zowel met hele vis als van filet maken. Het is een kleurrijk gerecht met een frisse complexe smaak.
Zet de braadpan op het vuur en laat de boter smelten. Bestrooi de sucadelapjes met peper en zout. Zet het vuur hoog en als het schuim van de boter wegtrekt en je ziet de boter licht bruin worden leg je de sucade in de pan. Braad de sucade aan beide zijde 2 minuten aan tot ze mooi bruin zijn.
Voeg de port, bruine suiker en de laurier toe. Het vlees moet niet boven de port uitkomen. Vul anders aan met wat water.
Breng de pan aan de kook en zet hem dan op een zo laag mogelijk vuur. Stoof de sucade in ongeveer 4 tot 5 uur mals en zacht.
Je kan dit gerecht zowel met hele vis als van filet maken. Het is een kleurrijk gerecht met een frisse complexe smaak.
Als je nog nooit eerder van short ribs hebt gehoord dan mis je een van de heerlijkste dingen in het leven! Short ribs moeten zo
Ingrediënten voor 4 personen Ik werk graag met groot vlees. Een procureur is ongeveer 2 kilo dus bij uitstek om te bereiden als je met