![](https://dekeukenvansantpoort.nl/wp-content/uploads/2020/03/mossel-300x225.jpg)
Mosselen uit de wok
Mosselen uit de wok is net zo snel klaar als gekookte mosselen maar door de bereiding uit de wok hebben ze meer smaak. Lekker met
Hak de helft van de koriander fijn, schil de gemberwortel en snij ragfijn, snij de peper in hele kleine stukjes.
Meng de olijfolie, soja en sesamolie samen met de gehakte koriander, gember en spaanse peper. Pers de citroen uit en voeg het sap toe. Meng dit goed door elkaar.
Snij de tonijn in mooie dunnen plakken en leg deze in de marinade voor minimaal een uur.
Verhit een grilpan. Verdeel de tonijn over vier bordjes. Besmeer de st jacobsschelpen met wat olijfolie en gril ze op hoog vuur om en om voor 1 minuut.
Snij de st jacobsschelpen in plakjes en leg ze op de tonijn. drupper er wat marinade over en garneer met wat koriander.
Mosselen uit de wok is net zo snel klaar als gekookte mosselen maar door de bereiding uit de wok hebben ze meer smaak. Lekker met
Een moeilijke naam, voor een eenvoudig gerecht. Le Pot-au-feu is niet meer en niet minder dan een Franse stoofpot van groenten en vlees. Vaak van
Een snel soepje maar wel erg smakelijk.