Soep met mes en vork
Een pot-au-feu is een maaltijdsoep met rundvleesvlees en groenten. Deze wordt als maaltijd in drie gangen opgediend: als eerste de gezeefde en ontvette bouillon, eventueel
Doe olijfolie in de pan. Bak de spekblokjes, braad het varkensvlees op hoog vuur aan.
Draai het vuur lager. Fruit de ui, de knoflook en de paprika tot de ui glazig ziet.
Voeg dan de chorizo toe. Even mee laten bakken.
Voeg dan de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de wijn, het citroensap, de pepersaus en zout en peper naar smaak toe.
Op hoog vuur wat laten inkoken. Voeg dan de vis/schelpdieren toe. Twee minuten mee laten koken.
Garneren met de koriander.
Lekker met rijst en een frisse salade.
Een pot-au-feu is een maaltijdsoep met rundvleesvlees en groenten. Deze wordt als maaltijd in drie gangen opgediend: als eerste de gezeefde en ontvette bouillon, eventueel
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als
Mosselen uit de wok is net zo snel klaar als gekookte mosselen maar door de bereiding uit de wok hebben ze meer smaak. Lekker met