Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.

Pulled chicken
Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix
Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.
Snij de tomaat in plakken. Snij de mozzarella in plakjes en deel deze in vieren. Pel de ui en snij deze in dunne plakjes. Maak de ui los zodat er ringen ontstaan.
Leg de plakken tomaat op een bord of schaal. Leg op iedere tomaat een stukje mozzarella. Verdeel de uienringen hierover.
Druppel op iedere plak tomaat met mozzarella een heel klein beetje vloeibare honing.
Bestrooi met peper en zout.
Besprenkel met olijfolie en spray de balsamicoazijn erover. Laat dit 15 minuten intrekken.
Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix
Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker