Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.

Pasta met Zeevruchten
Een makkelijk snelle vis pasta voor als je minder tijd hebt om te koken. Ik haal de spinazie en zeevruchten een dag van te voren
Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.
Snij de tomaat in plakken. Snij de mozzarella in plakjes en deel deze in vieren. Pel de ui en snij deze in dunne plakjes. Maak de ui los zodat er ringen ontstaan.
Leg de plakken tomaat op een bord of schaal. Leg op iedere tomaat een stukje mozzarella. Verdeel de uienringen hierover.
Druppel op iedere plak tomaat met mozzarella een heel klein beetje vloeibare honing.
Bestrooi met peper en zout.
Besprenkel met olijfolie en spray de balsamicoazijn erover. Laat dit 15 minuten intrekken.
Een makkelijk snelle vis pasta voor als je minder tijd hebt om te koken. Ik haal de spinazie en zeevruchten een dag van te voren
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel