
Cheesecake in een glaasje
Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen
Schil de aardappelen en snij ze in grove stukken, ongeveer 2 x 4 cm. Schil de gember en rasp deze.
Giet de honing en de olie in een pan. Verwarm tot het zachtjes begint te borrelen. Voeg dan de stukken aardappel toe, schep om en laat dan 5 min op zacht vuur stoven met de deksel op de pan.
Voeg dan de citroenrasp en de gember toe en laat nog 15 minuten stoven.
Haal de deksel van de pan en voeg het zout toe. Zet het vuur hoger en verwarm nog 5 minuten zodat ze geglaceerd worden.
Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen
Deze soep heb ik voor het eerst gegeten in Olhos de Agua waar de altijd vriendelijke Portugezen mij gaar het recept gaven van hun favoriete