
Bosbesen en sinaasappelmascarponeijs
Dit is eigenlijk een basis die je met veel soorten fruit kan gebruiken. Als je twee smaken gaat maken moet je alle ingrediënten (behalve het fruit)
Snij de tonijn heel fijn, snij de bosuit in hele dunne ringetjes en meng dit met de tonijn samen met een klein scheutje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Zet een droge koekenpan op het vuur en rooster hier de boterhammen in tot ze mooi krokant zijn.
Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen op een bord.
Druk met een kookring een rondje uit een boterham en zet op een bord. Vul de kookring met een kwaret van het tonijnmengsel en druk licht aan. Haal de kookring eraf. Schep op ieder tartaartje een lepel ricotte.
Rasp de schil van de citroen en strooi dit over de ricotta. Pers de citroen uit en sprenkel wat citroensap over de ricotta.
Garneer met wat pijnboompitten en balsamicocreme.
Dit is eigenlijk een basis die je met veel soorten fruit kan gebruiken. Als je twee smaken gaat maken moet je alle ingrediënten (behalve het fruit)
In Indonesië eet men veel halfrauwe groenten. Groenten die even in kokend water zijn ondergedompeld of die men bovenop de rijst enkele minuten heeft laten