Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.

Gamba´s
Gamba´s van de gril zijn altijd lekker. Wij eten ze het liefst met een lekker boeren brood, wat crème van geienkaas en een frisse salade.
Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
Schil de komkommer, halveer deze en haal de zaadlijsten eruit. Dit gaat makkelijk door er met een lepel middendoor te schrapen.
Pel de ui. Rasp de komkommer en de ui. Laat in een zeef uitlekken.
Halveer de tomaatjes en leg ze op een bord met de snijkant naar boven.Bestrooi met peper en zout, besprenkel met olijfolie en de balsamicoazijn.
Rasp de feta over de tomaatjes.
Gamba´s van de gril zijn altijd lekker. Wij eten ze het liefst met een lekker boeren brood, wat crème van geienkaas en een frisse salade.
In Indonesië eet men veel halfrauwe groenten. Groenten die even in kokend water zijn ondergedompeld of die men bovenop de rijst enkele minuten heeft laten