Een super snelle lekkere soep die ook vegetarisch bereid kan worden als je de bouillon vervangt voor een groenten bouillon.

Hangop met noten
Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.
Een super snelle lekkere soep die ook vegetarisch bereid kan worden als je de bouillon vervangt voor een groenten bouillon.
Pel de ui en de knoflook en snij deze klein, rasp de biet, schil de aardappel en snij in blokjes. Schil de gember en rasp deze fijn.
Zet de pan op het vuur en verwarm een scheut olijfolie. Fruit de ui en de knoflook op zacht vuur tot de ui glazig is. Voeg de komijn toe en bak 2 minuten mee.
Voeg de biet, aardappel en runderbouillon toe. Breng aan de kook en laat 20 minuten goed doorkoken.
Haal de pan van het vuur en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met zout en peper.
Schenk de soep in een kom of bord en doe er een scheutje room in.

Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.

Je kan voor dit recept je eigen soezenbeslag maken van bloem, water of melk, boter en eieren maar het is ook kant en klaar te koop

Je denkt dat je rijst ziet op de foto maar het is bloemkool. Van bloemkool kan je namelijk een prima vervanger maken voor rijst als