
Pulled chicken
Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix
Rasp de schil van de citroen en pers de citroen uit. Breng sap en rasp van de citroen met de limoncello, water en de suiker in een steelpan aan de kook en kook in circa 5 minuten tot een siroop. Laat de limoncello-siroop afkoelen tot kamertemperatuur.
Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Rasp de schil van de limoenen. Halveer de helft van de vijgen en lepel ze uit. Spatel de lemoncurd, de passievruchtenpulp en twee derde van de limoenrasp door de mascarpone. Spatel de slagroom door de mascarpone.
Doop de helft van de lange vingers in de limoncello-siroop en bedek de bodem van de schaal ermee. Verdeel de helft van het mascarponemengsel over de lange vingers en strijk glad. Doop de rest van de lange vingers in de limoncello-siroop en verdeel de rest van de mascarpone over de lange vingers. Laat minstens 5 uur opstijven in de koelkast.
Schaaf de witte chocolade met een dunschiller. Halveer de rest van de passievruchten. Garneer de tiramisu met de witte chocolade, toefjes munt, de gehalveerde vijgen en de rest van de limoenschil.
Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix
Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker
De peer heb ik hier gebruikt als groenen bij de kwartelboutjes met bospaddenstoelen die je onder wild&gevogelte kan terugvinden.