Romige bloemkoolsoep met knoflooksoldaatje
Als je voor dit gerecht groentebouillon gebruikt is het een mooi vegetarisch voorgerecht of amuse.
Snij de ham in dobbelsteentjes, pel en snipper de ui, snij de paprika in stukjes, pel en snipper de knoflook. Ontvel de tomaten en snij in blokjes.
Meng de gepelde rauwe garnalen met de worcestersaus en de paprikapoeder.
Verhit een scheut olie in een braadpan en bak de kippendijen aan tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze ongeveer 10 min bakken en keer halverwege om. Voeg ham blokjes toe en bak twee minuten mee. Voeg dan de ui, knoflook en paprika toe en bak het geheel vier minuten.
Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel afgedekt ongeveer 30 minuten zachtjes koken.
Schep in iedere kom een kippendij en schep hier de stoof overheen. Lekker met een homp brood.
Als je voor dit gerecht groentebouillon gebruikt is het een mooi vegetarisch voorgerecht of amuse.
Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige
Een snel soepje maar wel erg smakelijk.