Frisse yoghurtcocktail
Tussen de gerechten door is het lekker om iets verfrissend te drinken. Dit is een leuke vervanger voor de spoom en nog gezond ook. Je
Schil de aardappelen en rasp deze. Laat in een zeef 15 minuten uitlekken. Snijd het teentje knoflook en de Spaanse peper ragfijn.
Klop de eieren los met de koriander, djinten, Spaanse peper en knoflook en breng op smaak met zout en peper. Meng dit met de geraspte aardappel.
Zet een koekenpan op een middel heet vuur en giet er wat olijfolie in.
Maak van het mengsel kleine hoopjes in de koekenpan en druk plat met een spatel. Bak ongeveer 3 minuten per kant tot de aardappelkoekjes bruin en gaar zijn.
Tussen de gerechten door is het lekker om iets verfrissend te drinken. Dit is een leuke vervanger voor de spoom en nog gezond ook. Je
Dit recept is ideaal voor als je geen ijsmachine hebt. Je kan er heerlijk romig ijs mee maken wat je bijna direct uit de vriezer