
Snelle stoof van bbq vlees
Ik weet niet hoe het bij jullie gaat maar ik heb na een bbq altijd van alles wat over. Invriezen is een optie maar bij
Schil de aardappelen en rasp deze. Laat in een zeef 15 minuten uitlekken. Snijd het teentje knoflook en de Spaanse peper ragfijn.
Klop de eieren los met de koriander, djinten, Spaanse peper en knoflook en breng op smaak met zout en peper. Meng dit met de geraspte aardappel.
Zet een koekenpan op een middel heet vuur en giet er wat olijfolie in.
Maak van het mengsel kleine hoopjes in de koekenpan en druk plat met een spatel. Bak ongeveer 3 minuten per kant tot de aardappelkoekjes bruin en gaar zijn.
Ik weet niet hoe het bij jullie gaat maar ik heb na een bbq altijd van alles wat over. Invriezen is een optie maar bij
Graved lax is een Scandinavisch gerecht wat letterlijk begraven zalm betekend. Dit deed men in de middeleeuwen om de vis langer houdbaar te maken. De