Tartaar van verse tonijn en zalm
Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.
Zet een pan op het vuur met een el boter. Bak de spekjes op half hoog vuur lekker uit en voeg dan de gehakt toe en bak deze rul.
Pel ondertussen de ui en knoflook. Snij de ui in grove stukken en snipper de knoflook. Borstel de champignons schoon en snij in plakjes. Draai het blik bruine bonen open en laat deze uitlekken in een zeef. Snij de salami in blokjes van ongeveer 0,5 cm.
Als het gehakt losgebakken is voeg je de ui en knoflook toe en deze bak je voor 3 minuten. Voeg de champignons en salami toe en bak mee voor 3 minuten.
De bruine bonen en de rode wijn erbij en laat langzaam goed doorwarmen. Breng op smaak met peper.
Serveer met stukken boerenbrood en een frisse salade.
Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de