Baconshot
Ik kreeg dit recept via een vriend uit Belgie die dit weer heeft opgepikt vanuit America. Dan merk je weer hoe leuk het is om
Zet een pan op het vuur met een el boter. Bak de spekjes op half hoog vuur lekker uit en voeg dan de gehakt toe en bak deze rul.
Pel ondertussen de ui en knoflook. Snij de ui in grove stukken en snipper de knoflook. Borstel de champignons schoon en snij in plakjes. Draai het blik bruine bonen open en laat deze uitlekken in een zeef. Snij de salami in blokjes van ongeveer 0,5 cm.
Als het gehakt losgebakken is voeg je de ui en knoflook toe en deze bak je voor 3 minuten. Voeg de champignons en salami toe en bak mee voor 3 minuten.
De bruine bonen en de rode wijn erbij en laat langzaam goed doorwarmen. Breng op smaak met peper.
Serveer met stukken boerenbrood en een frisse salade.
Ik kreeg dit recept via een vriend uit Belgie die dit weer heeft opgepikt vanuit America. Dan merk je weer hoe leuk het is om
Een verrassend eenvoudig maar superlekker voorgerecht waarmee je velen zal verbazen
Pulled pork is het langzaam garen op lage temperatuur van een groot stuk varkensvlees waardoor het zo gaar is dat je het uit elkaar kan