Zomerse Kipgoulash
Ik maak dit gerecht altijd met kippendijvlees. Het is voller van smaak, zachter en eigenlijk gewoon lekkerder dan een filet.
Verwarm de oven op 180 graden.
Meng de amandelmeel, kokos, roomboter in de keukenmachine door elkaar. Voeg de vanille, limoensap, zoetstof, snuf zout toe en laat de machine draaien als je een voor een de eieren toevoegd.
Draai op hoge sneldheid goed oor tot een smeuige massa ontstaat. Bekleed een ronde bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin. Strijk glad met de achterkant van een lepel. Smeer de bovenkant in met een beetje geklutst ei en strooi de amandelen erover.
Zet de taart 25 minuten in het midden van de oven.
Ik maak dit gerecht altijd met kippendijvlees. Het is voller van smaak, zachter en eigenlijk gewoon lekkerder dan een filet.
De peer heb ik hier gebruikt als groenen bij de kwartelboutjes met bospaddenstoelen die je onder wild&gevogelte kan terugvinden.