
Gegrilde groenten uit de oven
Groenten grillen is super makkelijk en zeer gezond. Het is ook goed te combineren met aardappelen uit de oven omdat ze dan samen kunnen garen.
Dag 1. Neem een grote pan en leg hier de stukken sparerib in. Eventueel de spareribs in stukken snijden.
Schil de gember en snij in stukken. Snij de peper in stukken. Pel de knoflook en kneus de tenen. Snij de limoenen in plakken.
Doe alles in de pan bij de spareribs samen met de ketjap en het zeezout. Vul aan met water tot alles net onder staat.
Breng aan de kook en laat zachtjes koken tot de botjes ongeveer twee centimeter uitsteken. Dit duurt ongeveer 30 minuten.
Zet het vuur onder de pan uit en laat de spareribs afkoelen in de de marinade.
Dag 2. Haal de spareribs uit de marinade en giet de marinade door een zeef. Je kunt deze nog twee maal gebruiken om spareribs te koken.
Steek de bbq aan en wacht tot deze op 150 graden is. Rooster de spareribs in 8 tot 10 minuten en vlak voordat ze worden uitgeserveerd even insmeren met wat van de marinade.
Groenten grillen is super makkelijk en zeer gezond. Het is ook goed te combineren met aardappelen uit de oven omdat ze dan samen kunnen garen.
Surinaams zuur is een fris en pittig zuur wat bij veel gerechten te combineren is.
Er is roti en er is roti. Roti is een heerlijk gerecht waar je eigenlijk gewoon de tijd voor met nemen om alle smaken te