
Loempia van gerookte eend
Deze loempia hoef je niet te bakken, kan je ruim van te voren bereiden en bewaar je in de koelkast. Twee uurtjes van te voren
Verwarm de oven op 180 graden.
Meng de amandelmeel, kokos, roomboter in de keukenmachine door elkaar. Voeg de vanille, limoensap, zoetstof, snuf zout toe en laat de machine draaien als je een voor een de eieren toevoegd.
Draai op hoge sneldheid goed oor tot een smeuige massa ontstaat. Bekleed een ronde bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin. Strijk glad met de achterkant van een lepel. Smeer de bovenkant in met een beetje geklutst ei en strooi de amandelen erover.
Zet de taart 25 minuten in het midden van de oven.
Deze loempia hoef je niet te bakken, kan je ruim van te voren bereiden en bewaar je in de koelkast. Twee uurtjes van te voren
De lams voorbout wordt meestal in plakken gebruikt of ontbeend om er een rollade van te maken. Het is een prachtig stukje om in zijn