
Stoofperen
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Leg de kipkarbonades in een kleine ovenschaal en snijd deze op ca. 3 plekken in op de velkant zodat de saus er in kan trekken tijdens het bakken.
Pel en snipper de ui en pel en snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de abrikozen in kleine stukjes.
Doe de kippenbouillon in de kom, doe hier de tomatenpuree, de sojasaus, de bruine suiker en de sesamolie in plus de ui, knoflook en abrikozen.
Meng dit alles goed door elkaar en schenk het over de kipkarbonades in de ovenschaal. Zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn met de saus.
Zet de schaal in de voorverwarmde oven en laat ca. 45 minuten garen. Draai de kipkarbonades halverwege om.
Lekker met tagliatelle en een tomatensalade.
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als
Een visstoof / pakket van de bbq is heerlijk. Maar in de koude maanden van het jaar is dit ook prima in de oven te