
Rabarber-appelcrumble
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel
Verwarm de oven op 200 graden.
Klop de eiren los met een scheut olijfolie en het water in een kom. Meng in een tweede kom het amandelmeel met de lijnzaad, het zout en het bakpoeder.
Voeg het meelmengsel toe aan het eiermengsel en meng alles goed door elkaar.
Vet een bakblik in en giet het deeg in het bakblik.
Zet in het midden van de oven en bak in 60 minuten gaar.
Laat het brood 20 minuten afkoelen in het bakblik. Haal het brood uit het bakblik en laat nog een uurtje afkoelen op een rooster.
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel
Lekker als voorgerecht en als je de soep wat dikker maakt door er extra linzen, aardappel en wat bindmiddel aan toe te voegen ook heerlijk
Lamshaas is een weinig gebruikt stukje vlees. Onbekend is vaak onbemind maar ik raad je aan om dit mooie supermalse stukje vlees een te gaan