
Yoghurtchips
Yoghurtchips is decoratief en ook lekker bij zoete nagerechten. De smaak is licht zuur als je hem uit de oven haalt als hij nog wit
Het vlees in stukken snijden en bestrooien met zout en peper. Ui en knoflook snipperen. De champignons in plakjes snijden. De courgette en aubergine halveren en ook in plakjes snijden.
Sperziebonen afhalen en in stukjes snijden.
Bak de spekblokjes zachtjes in de olijfolie in een braadpan. Fruit de ui een paar minuten mee. Braad dan het vlees rondom bruin en haal dit uit de pan.
Bak in 5 minuten alle overige groenten en voeg het vlees weer toe.
Voeg de wijn, bouillon en kruiden toe en laat het gerecht 2 ½ uur stoven. Doe de laatste 20 minuten de krieltjes erbij.
Breng op smaak met zout en peper.
Bind de stoof met wat aardappelzetmeel en vlak voor het opdienen de peterselie fijnsnijden en erover heen strooien.
Yoghurtchips is decoratief en ook lekker bij zoete nagerechten. De smaak is licht zuur als je hem uit de oven haalt als hij nog wit
In Indonesië eet men veel halfrauwe groenten. Groenten die even in kokend water zijn ondergedompeld of die men bovenop de rijst enkele minuten heeft laten
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel