Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen gebruiken.
Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen gebruiken.
Ontdooi de diepvries bramen en pureer deze door een zeef. Vang de coulis op in een bakje.
Meng 3 el bramencoulis door de helft van de citroenkwark. Roer de poedersuiker door de rest van de coulis.
Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Schep het koekkruim in 4 glazen.
Verdeel de bramen-citroenkwark en de rest van de citroenkwark er in laagjes over. Schep een laagje bramencoulis op de kwark. Garneer met de verse bramen en zachte parels.
Maaltijdsalades vind ik heerlijk in de zomer. Lekker met een mooi brood en een fijn glas wijn kom ik de zomeravond goed door. Als maaltijdsalade
Je kan dit gerecht zowel met hele vis als van filet maken. Het is een kleurrijk gerecht met een frisse complexe smaak.