Cheesecake in een glaasje

Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen gebruiken.

Benodigdheden

Ingrediënten

  • bramen uit de diepvries- 250 gram
  • verse bramen- 150 gram
  • volle kwark citroen- 500 gram
  • poedersuiker- 2 el
  • rb kletsmajoors- 6 stuks
  • zachte parel- potje dr oetker

Instructies

Ontdooi de diepvries bramen en pureer deze door een zeef. Vang de coulis op in een bakje.

Meng 3 el bramencoulis door de helft van de citroenkwark. Roer de poedersuiker door de rest van de coulis.

Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Schep het koekkruim in 4 glazen.

Verdeel de bramen-citroenkwark en de rest van de citroenkwark er in laagjes over. Schep een laagje bramencoulis op de kwark. Garneer met de verse bramen en zachte parels.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print