Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.

Spinazie met eend en garnalen
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verwijder het klokhuis met een appelboor.
Maak een mengsel van de amandelpoeder, het oranjebloesemwater en de suiker.
Schik de appels in een beboterde ovenschaal + een weinig water.
Vul de appels met het mengsel en dek de bovenkant af met een klontje boter.
Bak de gevulde appels in de oven (ca. 35min) tot ze gaar en mooi goudbruin zijn. Dek de appels tijdens de eerste helft van de baktijd af met aluminiumfolie.
Serveer met bolletje ijs en een Mouse van chocolade en cognag
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie
Ik kreeg een pot mango chutney van Karin uit de wereldwinkel. Karin wilde graag weten wat ik er mee zou gaan doen. Het is een
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer