Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Vis in bananenblad
Stomen in bananenblad is lekker en staat ook nog leuk op het bord. Heb je geen stoompan kan je dit ook in de oven maken.
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verwijder het klokhuis met een appelboor.
Maak een mengsel van de amandelpoeder, het oranjebloesemwater en de suiker.
Schik de appels in een beboterde ovenschaal + een weinig water.
Vul de appels met het mengsel en dek de bovenkant af met een klontje boter.
Bak de gevulde appels in de oven (ca. 35min) tot ze gaar en mooi goudbruin zijn. Dek de appels tijdens de eerste helft van de baktijd af met aluminiumfolie.
Serveer met bolletje ijs en een Mouse van chocolade en cognag
Stomen in bananenblad is lekker en staat ook nog leuk op het bord. Heb je geen stoompan kan je dit ook in de oven maken.
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb