Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.

Kip van het spit
Een kip van het spit met zijn knapperige vel doet het altijd goed. Je moet natuurlijk wel een bbq of oven hebben met een draaispit.
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verwijder het klokhuis met een appelboor.
Maak een mengsel van de amandelpoeder, het oranjebloesemwater en de suiker.
Schik de appels in een beboterde ovenschaal + een weinig water.
Vul de appels met het mengsel en dek de bovenkant af met een klontje boter.
Bak de gevulde appels in de oven (ca. 35min) tot ze gaar en mooi goudbruin zijn. Dek de appels tijdens de eerste helft van de baktijd af met aluminiumfolie.
Serveer met bolletje ijs en een Mouse van chocolade en cognag
Een kip van het spit met zijn knapperige vel doet het altijd goed. Je moet natuurlijk wel een bbq of oven hebben met een draaispit.
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie
Graved lax is een Scandinavisch gerecht wat letterlijk begraven zalm betekend. Dit deed men in de middeleeuwen om de vis langer houdbaar te maken. De