Verwarm de oven op 180 graden.
Was de courgette en snij het kroontje en een plakje van het eind af. Maak met een kaasschaaf mooie plakken. Snij de bovenkant van de paprika en haal de zaden eruit. Snij de paprika in ringen van ongeveer 3 cm. Snij de ring open en leg de strook paprika plat op een plank. Leg je hand erop om hem vlak te houden en splits de paprika in twee stroken door het mes plat door de paprika te snijden.
Leg op iedere plak courgette een reep paprika en rol deze samen op. Zet vast met een cocktailprikker.
Leg een stukje bakpapier in een ovenschaal en zet hier de courgetterolletjes rechtop in. Besprenkel licht met olijfolie. Leg op ieder rolletje een stukje geitenkaas.
Zet de ovenschaal 15 tot 20 minuten in de oven.
We gebruiken bij dit recept een halve ananas. De andere helft kan je in een bakje nog een paar dagen goed houden in de koelkast.
Rode linzen hebben een goede eigenschap. Buiten het feit dat ze erg lekker zijn koken ze ook stuk waardoor er mooie gebonden soepen of stoofschotels