
Indische cake met crème anglaise
Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom
Verwarm de oven op 180 graden.
Was de courgette en snij het kroontje en een plakje van het eind af. Maak met een kaasschaaf mooie plakken. Snij de bovenkant van de paprika en haal de zaden eruit. Snij de paprika in ringen van ongeveer 3 cm. Snij de ring open en leg de strook paprika plat op een plank. Leg je hand erop om hem vlak te houden en splits de paprika in twee stroken door het mes plat door de paprika te snijden.
Leg op iedere plak courgette een reep paprika en rol deze samen op. Zet vast met een cocktailprikker.
Leg een stukje bakpapier in een ovenschaal en zet hier de courgetterolletjes rechtop in. Besprenkel licht met olijfolie. Leg op ieder rolletje een stukje geitenkaas.
Zet de ovenschaal 15 tot 20 minuten in de oven.
Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom
Je start zo’n vier a vijf uur van te voren om de kip te marineren. Je moet voor dit gerecht dus wel wat uurtjes van
Bij deze burger gebruik ik pulled pork en tzatziki. Beide recepten zijn terug te vinden op de site. Wil je de snelle versie kan je