Crème van geitenkaas
Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades. Je kan er eindeloos
Kook de mie volgens de instructie.
Rooster de sesam in een warme droge koekenpan.
Snijd de paksoi en grove stukken, de paprika in reepjes en de ui en knoflook klein.
Snijd de biefstuk in reepjes van ongeveer 4 cm.
Stook een wok en een koekenpan warm. Gier een beetje rijstolie in. Wok de ui, knoflook en harde stukken van de paksoi voor 4 minuten. Doe er een scheut oestersaus bij en roer door. Zet het vuur laag en leg de zachte stukken kool op het baksel.
Bak de biefstuk in 2 min bruin en blus af met was Japanse soy. Bestrooi met de helft van de sesam.
Roer het groentemengsel door en bestrooi met zwarte peper uit de molen.
Schep een bergje mie op een bord. Schep hier het groentemengsel op en schep daar de stukjes biefstuk op. Garneer met de overige sesam.
Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades. Je kan er eindeloos
Een lekkere volle soep die het ook prima doet als maaltijdsoep. Als je ipv kippenbouillon groentebouillon gebruikt is het een heerlijk vegetarisch recept.