Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige
regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre in Lavernge.
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige
regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre in Lavernge.
Voor 4 personen
Voorbereiding
Aardbeien wassen en van kroontje ontdoen. In kommetje 1 aardbei fijnprakken. Olie, azijn en honing erdoor roeren. Sausje op smaak brengen met zout en peper. Andere aardbei in 4 mooie plakjes snijden. 4 Blaadjes friseesla uit hart van de krop wassen en laten uitlekken.
Bereidingswijze
Blaadjes frisee bestrijken met aardbeiensausje. Op elke lepel een blaadje frisee leggen. Plakjes eendeborstfilet oprollen en schuin over frisee leggen. Garneren met plakje aardbei.
Dit zijn van die eenpans gerechten die eigenlijk altijd lekker zijn en nooit kunnen mislukken en barstens vol met smaak zitten.
Je denkt dat je rijst ziet op de foto maar het is bloemkool. Van bloemkool kan je namelijk een prima vervanger maken voor rijst als
Ik heb deze lasagne gemaakt nadat ik wat kalkoenvlees over had. Je kan ook gegaarde kippendijen gebruiken voor dit recept.