Kook de rijst volgens de instructie op het pak.
Zet de paprika´s naast elkaar in de magnetron en verwarm – gaar ze in 3 minuten.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de bosui in ringetjes en de knoflook in kleine stukjes.
Als de paprika´s wat afgekoeld zijn snij je het kapje eraf en haal je de draden en zaadjes eruit.
Verwarm wat olijfolie in een wok. Bak de bosui en knoflook zachtjes voor 3 minuten. Voeg de rijst toe en bak op hoog vuur voor 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper uit de molen.
Vul de paprika´s en zet ze in een ovenschaal. Zet de schaal 15 minuten in het midden van de oven.
Schep wat van de overgebleven rijst op een bord en maak er een kuiltje in. Zet de paprika in het kuiltje en serveer direct.
Lekker met een groene salade met zachte geitenkaas en een balsamico dressing.
Verse korma geeft een heerlijke rijke, kruidige smaak. De Griekse yoghurt (bij voorkeur van schapenmelk) geeft er een vol en romig karakter aan. De korma
Lamshaas is een weinig gebruikt stukje vlees. Onbekend is vaak onbemind maar ik raad je aan om dit mooie supermalse stukje vlees een te gaan