
Spinazie met eend en garnalen
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie
Verwarm de oven op 110 graden.
Snij voorzichtig de steel los van de portobello en snij deze in kleine stukjes. Hak de noten grof. Meng de stukjes steel met driekwart van de noten.
Besprenkel de binnenkant van de portobello met een beetje olijfolie. Verdeel de noten en steeltjesmix over de portobello’s. Snij de geitenkaas in stukken en verdeel deze over de portobello’s.
Besprenkel met honing en verdeel het restant noten erover.
Zet ze op een bakplaat en gaar ze 15 tot 20 minuten in de oven. Als je ziet dat de kaas mooi zacht wordt zijn ze klaar.
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie
Ingrediënten voor 4 personen Ik werk graag met groot vlees. Een procureur is ongeveer 2 kilo dus bij uitstek om te bereiden als je met