Bramen yoghurtdrink
De bramen zijn er nu weer volop dus daar moet je van profiteren. Uiteraard kan je dit frisse drankje met allerlei soorten fruit maken dus
Snij de varkenshaas in plakken van ongeveer 1,5 cm. Pel de ui en de knoflook. Snij in stukjes. Maal de spaanse peper met de ui en de knoflook in een vijzel met een scheutje olie fijn tot een fijne pasta.
Meng dit met de overige ingrediënten. Giet dit over het vlees en schep door elkaar. Marineer het vlees minimaal 4 uur.
Rijg de plakken aan pennen en rooster op de bbq 2 minuten per kant bruin en gaar.
De bramen zijn er nu weer volop dus daar moet je van profiteren. Uiteraard kan je dit frisse drankje met allerlei soorten fruit maken dus
Stomen in bananenblad is lekker en staat ook nog leuk op het bord. Heb je geen stoompan kan je dit ook in de oven maken.
Dit is een Libanees gerecht, Loubiah bil dajaj wat in het Londense restaurant Comptoir Libanais word geserveerd. Makkelijk, snel en erg lekker.