Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.

Rabarber-appelcrumble
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel
Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.
Doe de sinaasappel confituur in een steelpannetje en verwarm het totdat het vloeibaar wordt.
Neem 4 glazen en verdeel over de bodem wat noten. Schep hier een beetje sinaasappel confituur over. Schep er dan een laagje hangop over en herhaal dit tot drie maal. Eindig met wat noten besprenkeld met wat sinaasappel confituur
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel
Ieder heeft zo zijn eigen recept van paella. Ik hou van de combinatie vlees en vis waardoor er een goed gevulde pan met een volle
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre