Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom

Hangop met noten
Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.
Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom
Snijd de cake in plakken, smeer hier een laagje karamelstroop over. Verwarm dit in de magnetron +/- 25 seconden en iet dan de crème anglaise eromheen.
Crème anglaise
Snij et vanillestokje door midden in de lengte, zodat de zaadjes bloot komen te liggen. Doe met de melk in een steelpannetje en laat deze broeien op een heel laag vuurtje. Ook hier geldt, lekker kost tijd, laat de melk en vanille gerust een uur op het vuur staan, maar een nacht mag ook. Je ziet dan de typische zwarte spikkels in de melk drijven.
Nu even opletten: Breng de melk aan de kook en verwijder het stokje. Schraap het laatste restje merg uit de vanillestokjes en doe deze bij de melk. Klop ondertussen de eierdooiers met de suiker goed los in een grote kom. Schenk vervolgens de melk bij de eieren en klop goed door. Schenk het geheel nu weer in een schone pan en verwarm, maar laat het niet koken (dan schiften de eieren)! Door het verwarmen gaat de saus iets binden, maar hij blijft vrij dun, dit hoort ook zo.

Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.

Je bent er even mee bezig maar dit is een leuke manier om drumsticks te bereiden en staat ook superleuk op je bord. Heb je

Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb