Dit zijn van die eenpans gerechten die eigenlijk altijd lekker zijn en nooit kunnen mislukken en barstens vol met smaak zitten.

Chocokoffiecognacroom
Dit een heerlijke toevoeging aan een grand dessert en past erg goed bij de appels uit de oven.
Dit zijn van die eenpans gerechten die eigenlijk altijd lekker zijn en nooit kunnen mislukken en barstens vol met smaak zitten.
Wrijf de kippenschouders in met de vijfkruidenpoeder. Schil de kriel, snij de paprika in stukken, snij de tomaat in kwarten, pel de ui en snij in kwarten, pel de knoflook en hak grof.
Zet een braadpan op het vuur met een flinke scheut olijfolie. Braad de kip aan tot hij goudbruin is. Leg de krieltjes om de kip en leg daarboven op alle groenten. Bestrooi met wat zout en peper.
Leg de deksel op de pan en laat een uurtje stoven.
Dit een heerlijke toevoeging aan een grand dessert en past erg goed bij de appels uit de oven.
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen