Dit zijn van die eenpans gerechten die eigenlijk altijd lekker zijn en nooit kunnen mislukken en barstens vol met smaak zitten.
Dit zijn van die eenpans gerechten die eigenlijk altijd lekker zijn en nooit kunnen mislukken en barstens vol met smaak zitten.
Wrijf de kippenschouders in met de vijfkruidenpoeder. Schil de kriel, snij de paprika in stukken, snij de tomaat in kwarten, pel de ui en snij in kwarten, pel de knoflook en hak grof.
Zet een braadpan op het vuur met een flinke scheut olijfolie. Braad de kip aan tot hij goudbruin is. Leg de krieltjes om de kip en leg daarboven op alle groenten. Bestrooi met wat zout en peper.
Leg de deksel op de pan en laat een uurtje stoven.
Dit is een super saus voor over de pasta. Erg lekker met een frisse salade. De naam stamt af van de plaats waar deze saus
Lamshaas is een weinig gebruikt stukje vlees. Onbekend is vaak onbemind maar ik raad je aan om dit mooie supermalse stukje vlees een te gaan