![](https://dekeukenvansantpoort.nl/wp-content/uploads/2020/03/tartaar_van_tonijn.jpg)
Tartaar van verse tonijn en zalm
Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.
Zet een koekenpan op het vuur met een klont boter. Verwarm de oven voor op 175 graden. Bestrooi de kippendijen met peper en zout. Bak de kippendijen in een paar minuten goudbruin.
Leg de kippendijen in een vuurvaste schaal. Giet de bakboter erbij. Smeer de kippendijen in met de pesto en bestrooi met de parmezaan. Zet de ovenschaal 40 minuten in de oven.
Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.
Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.
Een tortilla van bloemkool? Ja het is weer eens wat anders. Je moet hem echt voorzichtig omdraaien tijdens de ovenbaktijd. Hij breekt anders in stukken