
Tomaten beignets
Je kan voor dit recept je eigen soezenbeslag maken van bloem, water of melk, boter en eieren maar het is ook kant en klaar te koop
Zet een koekenpan op het vuur met een klont boter. Verwarm de oven voor op 175 graden. Bestrooi de kippendijen met peper en zout. Bak de kippendijen in een paar minuten goudbruin.
Leg de kippendijen in een vuurvaste schaal. Giet de bakboter erbij. Smeer de kippendijen in met de pesto en bestrooi met de parmezaan. Zet de ovenschaal 40 minuten in de oven.
Je kan voor dit recept je eigen soezenbeslag maken van bloem, water of melk, boter en eieren maar het is ook kant en klaar te koop
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer
Deze soep heb ik voor het eerst gegeten in Olhos de Agua waar de altijd vriendelijke Portugezen mij gaar het recept gaven van hun favoriete