
Waldorf on a stick
Dit is een recept van Niven Kunz uit de sterrenkeuken van een groentefreak. Een waldorfsalade zoals je hem nog nooit hebt gegeten.
Zet een koekenpan op het vuur met een klont boter. Verwarm de oven voor op 175 graden. Bestrooi de kippendijen met peper en zout. Bak de kippendijen in een paar minuten goudbruin.
Leg de kippendijen in een vuurvaste schaal. Giet de bakboter erbij. Smeer de kippendijen in met de pesto en bestrooi met de parmezaan. Zet de ovenschaal 40 minuten in de oven.
Dit is een recept van Niven Kunz uit de sterrenkeuken van een groentefreak. Een waldorfsalade zoals je hem nog nooit hebt gegeten.
Ik maak dit gerecht altijd met kippendijvlees. Het is voller van smaak, zachter en eigenlijk gewoon lekkerder dan een filet.
Er zijn veel groentes die zich lenen op pickles van te maken. Knapperige zuren die je als garnering op een bord kan presenteren. Wortel, pastinaak,