Biersoep
Biersoep is een makkelijke, lekkere soep waar je jouw gasten echt mee verwent. Een soep met veel smaak zonder een bouillon te gebruiken.
Zet een koekenpan op het vuur met een klont boter. Verwarm de oven voor op 175 graden. Bestrooi de kippendijen met peper en zout. Bak de kippendijen in een paar minuten goudbruin.
Leg de kippendijen in een vuurvaste schaal. Giet de bakboter erbij. Smeer de kippendijen in met de pesto en bestrooi met de parmezaan. Zet de ovenschaal 40 minuten in de oven.
Biersoep is een makkelijke, lekkere soep waar je jouw gasten echt mee verwent. Een soep met veel smaak zonder een bouillon te gebruiken.
Lekker bij van alles en nog wat. Als dip met brood, bij kip of garnalen op je broodje gyros of als dressing in een Griekse
Ik gebruik voor deze saus dark soy. Het verschil met “gewone” soy saus is dat deze dikker, donkerder, voller van smaak en minder zout is.