Salade kip zwarte sesam
Maaltijdsalades vind ik heerlijk in de zomer. Lekker met een mooi brood en een fijn glas wijn kom ik de zomeravond goed door. Als maaltijdsalade
Bestrooi de kwartelboutjes met peper, zout en salie. Verwarm een braadpan en giet hier een flinke scheut olijfolie in.
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in grove stukken. Snipper de sjalot.
Braad de kwartelboutjes in ongeveer 5 minuten goud bruin. Haal de boutjes uit de pan en bak in de achter geblevenolie de paddenstoelen en sjalot op hoog vuur 1 a 2 minuten.
Zet het vuur laag en blus af met de cognac. Voeg de room toe en roer alles even door.
Leg de boutjes erop en laat het geheel nog ongeveer 5 minuten koken.
Lekker bij zuurkool en aardappelpuree in laagjes geserveerd.
Maaltijdsalades vind ik heerlijk in de zomer. Lekker met een mooi brood en een fijn glas wijn kom ik de zomeravond goed door. Als maaltijdsalade
Biersoep is een makkelijke, lekkere soep waar je jouw gasten echt mee verwent. Een soep met veel smaak zonder een bouillon te gebruiken.
Lekker als voorgerecht en als je de soep wat dikker maakt door er extra linzen, aardappel en wat bindmiddel aan toe te voegen ook heerlijk