
Peentartaar
Dit recept voor peentartaar is fris en erg lekker bij schaal of schelpdieren zoal coquilles of kreeft.
Bestrooi de kwartelboutjes met peper, zout en salie. Verwarm een braadpan en giet hier een flinke scheut olijfolie in.
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in grove stukken. Snipper de sjalot.
Braad de kwartelboutjes in ongeveer 5 minuten goud bruin. Haal de boutjes uit de pan en bak in de achter geblevenolie de paddenstoelen en sjalot op hoog vuur 1 a 2 minuten.
Zet het vuur laag en blus af met de cognac. Voeg de room toe en roer alles even door.
Leg de boutjes erop en laat het geheel nog ongeveer 5 minuten koken.
Lekker bij zuurkool en aardappelpuree in laagjes geserveerd.
Dit recept voor peentartaar is fris en erg lekker bij schaal of schelpdieren zoal coquilles of kreeft.
Spareribs is zo’n gerecht dat je echt een dag van te voren moet voorbereiden en in een grote hoeveelheid moet maken. Gezellig met een groep
Een makkelijk snelle vis pasta voor als je minder tijd hebt om te koken. Ik haal de spinazie en zeevruchten een dag van te voren