
Tomaat met mozzarella
Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.
Pel en rasp de ui. De verse munt en korinader hakken. Van beide 1 el met 2 tl geraspte ui door de yoghurt roeren en tot gebruik in de koelkast zetten.
Snij het lamsvlees in stukjes en doe in een bak. Rasp de ciroen en pers uit.
Meng in een kom de citroenrasp, het sap de laurierblaadjes de tijm plus de poedersuiker en de olijolie. Breng op smaak met zout en peper en giet over het vlees.
Schep het vlees om en laat afgedekt 4 uur rusten. Rijg het vlees dan op spiesen en gril in ongeveer 10 minuten gaar en bruin.
Serveer de korianderyoghurt er apart bij.
Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.
De lams voorbout wordt meestal in plakken gebruikt of ontbeend om er een rollade van te maken. Het is een prachtig stukje om in zijn
Pulled pork is het langzaam garen op lage temperatuur van een groot stuk varkensvlees waardoor het zo gaar is dat je het uit elkaar kan