
Pasta met saus van gegrilde paprika
Het is simpel, snel klaar en uiteraard lekker van smaak.
Bak de spekjes ui in een koekenpan. Giet af en houd apart. Pel en snipper de ui en knoflook. Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Verwamr de oven voor op 175 graden.
Snij de steel los van de portabella en hak fijn.
Vul de portebella met de spekjes, ui, knoflook, zongedroogde tomaat. Bestrooi naar smaak met peper en zout. Brokkel de geitenkaas erover en bestrooi met het sesamzaad.
Zet 15 minuten in de oven.
Het is simpel, snel klaar en uiteraard lekker van smaak.
Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix
Gebakken rijst is prima te maken van overgebleven witte rijst. Zelf vries ik de overgebleven rijst in en spar het zo op totdat ik voldoende