
Gerookte Eend Met Aardbei
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre
Bak de spekjes ui in een koekenpan. Giet af en houd apart. Pel en snipper de ui en knoflook. Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Verwamr de oven voor op 175 graden.
Snij de steel los van de portabella en hak fijn.
Vul de portebella met de spekjes, ui, knoflook, zongedroogde tomaat. Bestrooi naar smaak met peper en zout. Brokkel de geitenkaas erover en bestrooi met het sesamzaad.
Zet 15 minuten in de oven.
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre
Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige