![](https://dekeukenvansantpoort.nl/wp-content/uploads/2020/03/lamsschenkel-300x225.jpg)
Lamsschenkel
De lamsschenkel is een mooi stukje vlees met bot van de voorpoot van het lam. Niet heel erg bekent in Nederland. Het is super mals
Bak de spekjes ui in een koekenpan. Giet af en houd apart. Pel en snipper de ui en knoflook. Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Verwamr de oven voor op 175 graden.
Snij de steel los van de portabella en hak fijn.
Vul de portebella met de spekjes, ui, knoflook, zongedroogde tomaat. Bestrooi naar smaak met peper en zout. Brokkel de geitenkaas erover en bestrooi met het sesamzaad.
Zet 15 minuten in de oven.
De lamsschenkel is een mooi stukje vlees met bot van de voorpoot van het lam. Niet heel erg bekent in Nederland. Het is super mals
Dit is een recept van Niven Kunz uit de sterrenkeuken van een groentefreak. Een waldorfsalade zoals je hem nog nooit hebt gegeten.
Ingrediënten voor 4 personen Ik werk graag met groot vlees. Een procureur is ongeveer 2 kilo dus bij uitstek om te bereiden als je met