
Snelle roti
Er is roti en er is roti. Roti is een heerlijk gerecht waar je eigenlijk gewoon de tijd voor met nemen om alle smaken te
Verwarm de oven op 150 graden.
Pel de knoflook en doe samen met de komijn, olijfolie en zout en peper naar smaak in een vijzel Maal alles tot je een smeuiege massa hebt.
Schil met een dunschiller de winterwortel en snij in plakken, pel de ui en snij deze in plakken. Snij van de citroen 3 plakken.
Leg de wortel, ui en citroen op de boden van een braadslee. Smeer de lamsbout rondom in met het knoflook, komijn mengsel.
Leg de bout op de groenten en giet er de wijn bij.
Zet in het midden van de warme oven en laat de bout in ongeveer 7 uur garen. Bedruip ieder uur even de bovenzijde van je lamsbout om uitdroging te voorkomen.
Er is roti en er is roti. Roti is een heerlijk gerecht waar je eigenlijk gewoon de tijd voor met nemen om alle smaken te
Yoghurtchips is decoratief en ook lekker bij zoete nagerechten. De smaak is licht zuur als je hem uit de oven haalt als hij nog wit
Een eenvoudige maar zeer smakelijke salade met een aziatisch tintje.