
Pasta met spinazie en pesto
Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.
Verwarm de oven op 150 graden.
Pel de knoflook en doe samen met de komijn, olijfolie en zout en peper naar smaak in een vijzel Maal alles tot je een smeuiege massa hebt.
Schil met een dunschiller de winterwortel en snij in plakken, pel de ui en snij deze in plakken. Snij van de citroen 3 plakken.
Leg de wortel, ui en citroen op de boden van een braadslee. Smeer de lamsbout rondom in met het knoflook, komijn mengsel.
Leg de bout op de groenten en giet er de wijn bij.
Zet in het midden van de warme oven en laat de bout in ongeveer 7 uur garen. Bedruip ieder uur even de bovenzijde van je lamsbout om uitdroging te voorkomen.
Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.
Het is simpel, snel klaar en uiteraard lekker van smaak.