Frittata
Een frittata maak je eigenlijk van de restjes die je in huis hebt. Aan het eind van de week ligt er altijd nog wel wat
Verwarm de oven op 150 graden.
Pel de knoflook en doe samen met de komijn, olijfolie en zout en peper naar smaak in een vijzel Maal alles tot je een smeuiege massa hebt.
Schil met een dunschiller de winterwortel en snij in plakken, pel de ui en snij deze in plakken. Snij van de citroen 3 plakken.
Leg de wortel, ui en citroen op de boden van een braadslee. Smeer de lamsbout rondom in met het knoflook, komijn mengsel.
Leg de bout op de groenten en giet er de wijn bij.
Zet in het midden van de warme oven en laat de bout in ongeveer 7 uur garen. Bedruip ieder uur even de bovenzijde van je lamsbout om uitdroging te voorkomen.
Een frittata maak je eigenlijk van de restjes die je in huis hebt. Aan het eind van de week ligt er altijd nog wel wat
Een kip van het spit met zijn knapperige vel doet het altijd goed. Je moet natuurlijk wel een bbq of oven hebben met een draaispit.