Linzensalade met gegratineerde geitenkaas

Benodigdheden

Ingrediënten

  • linzen- blik 400 gram
  • olijfolie extra vierge- 3 el
  • pittige mosterd- 1 tl
  • verse peterselie- 30 gram
  • knoflook- 1 teentje
  • betinne larde- 4 stuks
  • romaatjes- 250 gram
  • gemengde krulsla- 100 gram
  • rode ui- 1 stuks

Instructies

Snijd de peterselie fijn, halveer de romaatjes en snijd de ui in ringen

Verwarm de oven op 200 gr. Klop in een kom de olie, azijn, mosterd, helft van de peterselie en peper en zout tot een dressing.

Plet de knoflook leg in de dressing zodat de smaak kan intrekken.

Als de oven op temperatuur is de geitenkaasjes 7 a 8 minuten verwarmen. Intussen in een schaal de linzen mengen met de dressing en de romaatjes.

Gemengde sla, uienringen en linzensalade over de borden verdelen (zonder de knoflook).

Geitenkaasjes erop leggen en bestrooien met peterselie.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print