Carpaccio van rode biet met coquilles
Truffeljus kan je in een speciaalzaak kopen in blikjes. Je kan het ook maken door aan een goede jus (bijvoorbeeld van biefstuk) truffelolie en wat
Snijd de peterselie fijn, halveer de romaatjes en snijd de ui in ringen
Verwarm de oven op 200 gr. Klop in een kom de olie, azijn, mosterd, helft van de peterselie en peper en zout tot een dressing.
Plet de knoflook leg in de dressing zodat de smaak kan intrekken.
Als de oven op temperatuur is de geitenkaasjes 7 a 8 minuten verwarmen. Intussen in een schaal de linzen mengen met de dressing en de romaatjes.
Gemengde sla, uienringen en linzensalade over de borden verdelen (zonder de knoflook).
Geitenkaasjes erop leggen en bestrooien met peterselie.
Truffeljus kan je in een speciaalzaak kopen in blikjes. Je kan het ook maken door aan een goede jus (bijvoorbeeld van biefstuk) truffelolie en wat
Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades. Je kan er eindeloos