
Biefstuk met tomatensalsa
Er is biefstuk en biefstuk. Zelf kies ik meestal voor haasbiefstuk en dan aan een stuk en vooral niet geprikt, geslagen of op een andere
Snijd de peterselie fijn, halveer de romaatjes en snijd de ui in ringen
Verwarm de oven op 200 gr. Klop in een kom de olie, azijn, mosterd, helft van de peterselie en peper en zout tot een dressing.
Plet de knoflook leg in de dressing zodat de smaak kan intrekken.
Als de oven op temperatuur is de geitenkaasjes 7 a 8 minuten verwarmen. Intussen in een schaal de linzen mengen met de dressing en de romaatjes.
Gemengde sla, uienringen en linzensalade over de borden verdelen (zonder de knoflook).
Geitenkaasjes erop leggen en bestrooien met peterselie.
Er is biefstuk en biefstuk. Zelf kies ik meestal voor haasbiefstuk en dan aan een stuk en vooral niet geprikt, geslagen of op een andere
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als