Een verrassend eenvoudig maar superlekker voorgerecht waarmee je velen zal verbazen

Tzatziki
Lekker bij van alles en nog wat. Als dip met brood, bij kip of garnalen op je broodje gyros of als dressing in een Griekse
Een verrassend eenvoudig maar superlekker voorgerecht waarmee je velen zal verbazen
Ricotta en pesto op kamertemperatuur laten komen.
In twee ruime pannen water met zout aan de kook brengen.
Lasagnebladen een voor een in pannen laten glijden en in 8-10 min beetgaar koken.
Tussentijds roeren om te voorkomen dat bladen aan elkaar plakken.
Lasagnebladen met schuimspaan uit pan nemen en op werkvlak uitspreiden.
In kom pesto, ricotta en 1-2 el pastakookwater tot saus mengen.
Helft van lasagnebladen op vier voorverwarmde borden leggen. Saus erover verdelen.
Afdekken met resterende lasagnebladen. Kruidenolie erover druppelen en lasagne bestrooien met geraspte kaas.
Lekker bij van alles en nog wat. Als dip met brood, bij kip of garnalen op je broodje gyros of als dressing in een Griekse
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer