Een verrassend eenvoudig maar superlekker voorgerecht waarmee je velen zal verbazen

Hangop met noten
Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.
Een verrassend eenvoudig maar superlekker voorgerecht waarmee je velen zal verbazen
Ricotta en pesto op kamertemperatuur laten komen.
In twee ruime pannen water met zout aan de kook brengen.
Lasagnebladen een voor een in pannen laten glijden en in 8-10 min beetgaar koken.
Tussentijds roeren om te voorkomen dat bladen aan elkaar plakken.
Lasagnebladen met schuimspaan uit pan nemen en op werkvlak uitspreiden.
In kom pesto, ricotta en 1-2 el pastakookwater tot saus mengen.
Helft van lasagnebladen op vier voorverwarmde borden leggen. Saus erover verdelen.
Afdekken met resterende lasagnebladen. Kruidenolie erover druppelen en lasagne bestrooien met geraspte kaas.

Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.

Om dit gerecht te maken heb je hele dunne pannenkoekjes nodig en een stoommandje of stomer. Zelf koop ik de pannenkoekjes kant en klaar bij

Yoghurtchips is decoratief en ook lekker bij zoete nagerechten. De smaak is licht zuur als je hem uit de oven haalt als hij nog wit