
Paté brûlée
Dit voorgerechtje is makkelijk maar vraagt wel even wat rusttijd. Smaakvol en de combinatie van de zachte paté en de krokant suiker zijn verrassend in
Schrap de winterpeen en snijd deze in plakjes, snijd de bleekselderij in stukjes en doe samen met de linzen en 1,5 l bouillon in een pan. Breng aan de kook en laat 20 min zachtjes koken.
Rasp schil van sinaasappel en pers de helft uit. Doe het sap met de koriander en wat peper in een kom en pureer tot een pesto.
Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met harissa de rasp van de sinaasappel en het sap van de andere helft van de sinaasappel.
Serveer met een schepje korianderpesto.
Dit voorgerechtje is makkelijk maar vraagt wel even wat rusttijd. Smaakvol en de combinatie van de zachte paté en de krokant suiker zijn verrassend in
Dit recept is ideaal voor als je geen ijsmachine hebt. Je kan er heerlijk romig ijs mee maken wat je bijna direct uit de vriezer