Hachee
Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker
Schrap de winterpeen en snijd deze in plakjes, snijd de bleekselderij in stukjes en doe samen met de linzen en 1,5 l bouillon in een pan. Breng aan de kook en laat 20 min zachtjes koken.
Rasp schil van sinaasappel en pers de helft uit. Doe het sap met de koriander en wat peper in een kom en pureer tot een pesto.
Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met harissa de rasp van de sinaasappel en het sap van de andere helft van de sinaasappel.
Serveer met een schepje korianderpesto.
Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre
Dit recept voor peentartaar is fris en erg lekker bij schaal of schelpdieren zoal coquilles of kreeft.